NAPELEM TELEPÍTÉS CÉGEKNEK

Vállalati napelem telepítés pályázati- és hitelügyintézéssel, megtérülés akár 1,5 éven belül. Kérjen ajánlatot!

A napelem megoldás az energiaválságra

A folyamatosan emelkedő energiaárak miatt mérettől függetlenül a KKV cégek és a nagyvállalatok is kiszolgáltatott helyzetbe kerültek. A nagy energiafelhasználású cégek talpon maradására és az elszállt rezsiárak kifizetésére is megoldást jelent a vállalati napelemes rendszer telepítése. Ön is leszámolhat az energiafüggőséggel és a megemelkedett áramárak kockázataival, legyen szó gyárról, telephelyről, raktárról. Vágjon bele még most a folyamatba, mielőtt az extra magas energiaköltségek a profitráta rovására mennek!

Miért válassza a Solar-Express-t?

Folyamatos Raktárkészlet Ikon

FOLYAMATOS RAKTÁRKÉSZLET

Saját Kivitelező Csapatok Ikon

SAJÁT KIVITELEZŐ CSAPATOK

Prémium Napelem Márkák Ikon

PRÉMIUM NAPELEM MÁRKÁK

Teljeskörű Garancia Ikon

TELJESKÖRŰ GARANCIA

Tanácsadás Napelem Pályázatban Ikon

TANÁCSADÁS NAPELEM PÁLYÁZATBAN

Miért éri meg a céges napelem rendszer?

  • Megoldás a folyamatosan emelkedő áramárakra
  • Az energiaválság kockázatai minimalizálhatók
  • Függetlenedés a szolgáltatótól
  • Vállalati rezsi csökkentése
  • Tervezhető energiaköltségek
  • Villámgyors megtérülés

Akár másfél éven belül megtérül a beruházás

Napelem Megtérülés Infografika

Solar-Express számokban

3400

TELEPÍTETT RENDSZER

30

FŐS KIVITELEZŐ CSAPAT

800

SIKERES PÁLYÁZAT

5

ÉVES PIACI TAPASZTALAT

Bízza ránk az ügyintézést!

A-tól Z-ig átvállaljuk a rendszer kiépítésével kapcsolatos teendőket, így az adminisztrációs feladatokkal sem kell foglalkoznia. A hatékonyabb ügyintézés részét képezi az engedélyeztetés lebonyolítása, valamint pályázati és hitelkonstrukciós eljárásokban is támaszkodhat szakértelmünkre. A több mint 30 féle, napelemes rendszerekre felhasználható hiteltípusból közösen kiválasztjuk azt, amely a leggyorsabb megtérülést hozza a telepíteni kívánt rendszer esetében.

Napelem Rendszer Ügyintézés

Felejtse el a rezsigondokat:

A céges napelem most gyorsabban megtérül, mint valaha! Kérje egyedi ajánlatunkat!

Céges Napelem Hálózat Ikon

Visszatáplálás védelem céges napelem hálózatra

A visszatáplálás kiküszöbölhető! Szakembereink a helyszíni kiszálláskor felmérik az Ön igényeit, és az alábbi 3 megoldásból azt az opciót javasolják, amely a leggyorsabb megtérülést és a lehető legjobb működést hozza:

  • Visszwatt védelem: olyan inverterekkel dolgozunk, amelyek 100%-ban szabályozhatók. Ezek az inverterek csak annyi energiát termelnek, amelyet a felhasználó adott pillanat el is használ, ezért nem keletkezik tárolható felesleg.
  • Szigetüzemű napelem rendszer: a szigetüzemű rendszer saját akkumulátorral rendelkezik, nincs a hálózatra csatlakoztatva, így Ön is teljes mértékben függetlenedhet a szolgáltatótól.
  • Hibrid napelemes rendszer: a hibrid rendszerek egyszerre képesek visszatáplálásra és szigetüzemű működésre, tehát akkumulátorral is lehet tárolni a megtermelt energiát.
Solar Express Napelem Rendszer Telepítés

Bízza a Solar-Express-re a rendszer megtervezését és kiépítését!

Több mint 5 éve foglalkozunk lakossági és vállalati napelem rendszerek teljeskörű kiépítésével. Szakértő mérnökökből és telepítőkből álló csapatunk kulcsrakészen adja át a rendszert, amelynek a megpályázásában is segítséget nyújtunk: számos sikeres GINOP, VINOP és VEKOP projekttel büszkélkedhetünk.

Napelem gyártó partnereink

Referenciák

Ajánlatkérés napelemes rendszerre

Vállalati napelemes rendszer ájnlatunkat az Ön cége számára is egyedileg készítjük. Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot: kérjen ajánlatot!