Szolgáltatásaink

Felmérés, tanácsadás

Minden rendszertelepítést megelőző első és legfontosabb lépés a műszaki felmérés. Megvizsgáljuk, kivitelezés szempontjából alkalmas-e az adott épület. Melyik tetőfelület a legideálisabb (jellemzően a déli fekvésű) céljaink megvalósításához; valóban elfér-e árnyékolásmentesen a megfelelő számú panel? Alkalmas-e az épület villamoshálózata a csatlakozásra? Hol és milyen módon alakíthatóak ki a kábelnyomvonalak, hová kerüljön az inverter, hogy minden előírásnak és szabályzatnak megfeleljen? Ilyen és ehhez hasonló műszaki kérdések tisztázása miatt elengedhetetlen a helyszíni felmérés. Tapasztalt kollégáink örömmel állnak rendelkezésére a lehetséges megoldásokkal.

Tervezés, méretezés, engedélyeztetés

Hálózatra kapcsolt napelemes rendszert létesíteni csak a hálózatot üzemeltető szolgáltató előzetes jóváhagyásával lehetséges. Amennyiben minket választ, elvégezzük Ön helyett az engedélyezési/jóváhagyási eljárás ügyvitelét, megkíméljük minden esetleges kellemetlenségtől. Kérünk Öntől egy meghatalmazást, aminek birtokában az igénybejelentéstől a csatlakozási dokumentáció (tervezés) jóváhagyásáig mindent elintézünk Ön helyett.

Ehhez nincs másra szükségünk, mint a fogyasztó és a fogyasztási hely alapvető adataira, tulajdoni lapra és helyszínrajzra, a mérőhelyről készült néhány fényképre, valamint a fent említett meghatalmazásra. Így Önnek a szolgáltatójával annyi dolga lesz, hogy a rendszer elkészültével aláírja a hálózathasználati szerződését.

Kivitelezés

Az alapos tervezést és előkészületeket követően a hibátlan működést a profi, minden körülményt figyelembe vevő kivitelezés biztosítja.

A telepítés próbaüzemmel záródik, majd a szolgáltatójánál „készre jelentjük” rendszerét, ezzel elindítva a fogyasztásmérő cseréjéhez szükséges folyamatot. Kihagyhatatlan és hatványozottan fontos szakaszról beszélünk, hiszen a mérő cseréjéig a rendszer nem használható – illegális áramvételnek minősül.

Kivitelező kollégáink szaktudása, tapasztalata és felkészültsége, kiváló gép- és eszközparkunk mind-mind garantálják munkáink első osztályű minőségét, mindezt a naprakész előírásokkal és szabályokkal tökéletes összhangban.

Termékeink

fronius-inverter

Inverterek

Az inverter egy napelem rendszer talán legfontosabb alkatrésze. Ez a szerkezet alakítja át a panelek által termelt egyenáramot a hálózat számára fogadható váltóárammá, továbbá védelmi és biztonsági funkciókat is ellátnak a rendszer munkájában.

      

Napelemek

A napelem a rendszer leglátványosabb eleme, ezek teljesítményétől és elhelyezésétől függ, hogy végül mennyi áramot tudunk előállítani a napfényből.

     

Tartószerkezet

A rendszer legkevésbé látványos, de kihagyhatatlan eleme, melyből természetesen hatványozottan fontos minőségi és környezeti elemeknek ellenálló típust választani!

   

SEGÍTÜNK ÖNNEK HOGY, MILYEN NAPELEM RENDSZERRE VAN SZÜKSÉGE!