Solar Express

Cégünk, a Solar-Express Kft.  a környezettudatosság jegyében alakult és jelenleg kulcsrakész napelemes rendszerek kivitelezésével és ügyintézésével foglalkozunk. Ezen rendszerek segítségével ügyfeleink nemcsak a környezetvédelem irányába tesznek lépéseket, de saját pénztárcájuk legjobb barátaivá is válnak villanyszámlájuk minimalizálásával.

 

Profi szakemberekből álló gárdánkkal immár több, mint 1000 rendszert telepítettünk országszerte. Válogatott szerelőink minden tetőfajtán biztonsággal, gyorsan és kiváló minőségben végzik munkájukat, villanyszerelőink pedig a rendszerek telepítéséhez szükséges összes végzettséggel és jogosultsággal rendelkeznek.

 

Három fős csapataink egy 18-20 paneles (kb. 5 – 5,5 kWp) rendszert általában 1 nap alatt telepítenek, azonban nem a gyorsaság, hanem a minőség a prioritás. Minden általunk végzett munkánál elsődleges a vevői elégedettség. A telepítéseket pontos helyszíni felmérés előzi meg, ahol minden szükséges részletről tájékozódunk. Ezekre az előzetes egyeztetésekre kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk. Alaposságunknak köszönhetően ügyfeleink számára minden információt biztosítunk, hogy a lehető legoptimálisabb PV-rendszerrel kapcsolatos döntéseket hozhassák meg. Ezek a rendszerek akár 20-30 évig is kifogástalanul működnek, így adott esetben egy esetleges rosszul kiválasztott elhelyezés jelentős termelésbeli veszteségeket okozhat. Természetesen a Solar Expressnél ilyen eset nem fordulhat elő.

KALKULÁLJUK KI EGYÜTT, MILYEN NAPELEMRE VAN SZÜKSÉGE!