Szolgáltatásaink

Felmérés, tanácsadás

Minden rendszertelepítést megelőző első és legfontosabb lépés a műszaki felmérés. Megvizsgáljuk, kivitelezés szempontjából alkalmas-e az adott épület. Melyik tetőfelület a legideálisabb (jellemzően a déli fekvésű) céljaink megvalósításához; valóban elfér-e árnyékolásmentesen a megfelelő számú panel? Alkalmas-e az épület villamoshálózata a csatlakozásra? Hol és milyen módon alakíthatóak ki a kábelnyomvonalak, hová kerüljön az inverter, hogy minden előírásnak és szabályzatnak megfeleljen? Ilyen és ehhez hasonló műszaki kérdések tisztázása miatt elengedhetetlen a helyszíni felmérés. Tapasztalt kollégáink örömmel állnak rendelkezésére a lehetséges megoldásokkal.

Tervezés, méretezés, engedélyeztetés

Hálózatra kapcsolt napelemes rendszert létesíteni csak a hálózatot üzemeltető szolgáltató előzetes jóváhagyásával lehetséges. Amennyiben minket választ, elvégezzük Ön helyett az engedélyezési/jóváhagyási eljárás ügyvitelét, megkíméljük minden esetleges kellemetlenségtől. Kérünk Öntől egy meghatalmazást, aminek birtokában az igénybejelentéstől a csatlakozási dokumentáció (tervezés) jóváhagyásáig mindent elintézünk Ön helyett.

 

Ehhez nincs másra szükségünk, mint a fogyasztó és a fogyasztási hely alapvető adataira, tulajdoni lapra és helyszínrajzra, a mérőhelyről készült néhány fényképre, valamint a fent említett meghatalmazásra. Így Önnek a szolgáltatójával annyi dolga lesz, hogy a rendszer elkészültével aláírja a hálózathasználati szerződését.

Kivitelezés

Az alapos tervezést és előkészületeket követően a hibátlan működést a profi, minden körülményt figyelembe vevő kivitelezés biztosítja.

 

A telepítés próbaüzemmel záródik, majd a szolgáltatójánál „készre jelentjük” rendszerét, ezzel elindítva a fogyasztásmérő cseréjéhez szükséges folyamatot. Kihagyhatatlan és hatványozottan fontos szakaszról beszélünk, hiszen a mérő cseréjéig a rendszer nem használható – illegális áramvételnek minősül.

 

Kivitelező kollégáink szaktudása, tapasztalata és felkészültsége, kiváló gép- és eszközparkunk mind-mind garantálják munkáink első osztályű minőségét, mindezt a naprakész előírásokkal és szabályokkal tökéletes összhangban.

KALKULÁLJUK KI EGYÜTT, MILYEN NAPELEMRE VAN SZÜKSÉGE!